OM OSS

Din pålitelige bruktbilforhandler

Vi hjelper deg med å finne den perfekte bilen, uansett prisklasse, merke eller modell. Med vårt brede nettverk i Japan, Tyskland og Sverige kan vi bistå deg med import av drømmebilen din.

Vi tilbyr trygghet og en sømløs opplevelse i kjøp og salg av biler. Som godkjent Autoreg-forhandler hos Statens Vegvesen, kan vi registrere bilen på ny eier når som helst, også i helgen. Vi tar oss av alt det administrative, slik at du føler deg godt ivaretatt gjennom prosessen.

Vår hensikt er ikke å kun selge deg bilen, men også gi deg tryggheten med på kjøpet. Vi garanterer en sømløs og pålitelig opplevelse, slik at du kan kjøre hjem med bilen ferdig registrert – og et bredt smil omkring.

Velkommen til en enkel og pålitelig bilhandel!

Ønsker du en visning på en av våre biler?

Kontakt oss via telefon eller mail, så prøver vi å svare snarest mulig. Vi kan hente deg på Sarpsborg togstasjon etter avtale!

Åpningstider
Kontakte oss på telefon?

Noe du lurer på? Eller kanskje du bare har lyst til å høre litt mer om hva vi kan tilby? Kontakt oss gjerne for en helt uforpliktende hyggelig bilprat.

907 20 426

Hvorfor velge oss?

Vi legger stor vekt på ærlighet, kundetilfredshet og en stressfri opplevelse for våre kunder. Når du velger å selge bilen din til oss, kan du være trygg på at vi tar oss av alt det administrative og praktiske som følger med bilsalget samt at du slipper eventuelle reklamasjonskrav i ettertid.

Vi vurderer alle typer biler, uavhengig av merke eller modell, og uansett tilstand.

Vårt mål er å gjøre salgsprosessen så enkel og effektiv som mulig for deg. Vi tar oss av alt fra vurdering av bilen til avtale om pris, slik at du kan fokusere på andre ting i livet ditt. Kundetilfredshet er vår prioritet, og vi strekker oss alltid langt for å sikre at du som kunde er fornøyd med opplevelsen du har hatt med oss.

Noe du lurer på? Ring oss da vel!

907 20 426